icon rocket

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri spletnih nakupih nad 100€

icon phone

POKLIČITE NAS

01/839-46-35 ali 041/371-581

Košarica

O Podjetju

Podjetje KAM-LES KAMNIK je bilo ustanovljeno leta 1993 in se nahaja v poslovno-trgovskem centru na PEROVEM 26 (kamniška obvoznica v Kamniku). Smo DRUŽINSKO PODJETJE z LASTNO MIZARSKO DELAVNICO, v kateri vam nudimo vse mizarske usluge, kot so RAZREZ iverala ( CNC razrezovalka ) , LEPLENJE folije in abs-trakov (nova ROBNA LEPILKA K-800 Z DIA PREDREZKARJI – ki omogoča vrhunski izdelek), MOZNIČENJE, VRTANJE izvrtin, IZDELAVO poličk, omar in pohištva po meri.

Smo DRUŽINSKO PODJETJE Z LASTNO TRGOVINO, v kateri s pomočjo strokovno usposobljenih in prijaznih trgovcev lahko kupite vodila, odmične spone, vijake, vzmetnice, pomivalna korita, kuhinjske nape, karnise, ročaje, kljuke, delovne pulte, okenske police, laminate, lepila, silikone, tesnila,električno in ročno orodje… ali pa se dogovorite za izdelavo poličk, omar, pohištva po vaših merah in željah.

S HOBY PROGRAMOM pa je poskrbljeno tudi za t.i. sam svoj mojstre, ki želijo sami izdelati opremo za stanovanje ali kos pohištva, pa za to nimajo ustreznih strojev, zato vam mi nudimo različne mizarske storitve.

Dolgoletne izkušnje, tradicija, strokovno usposobljeni in prijazni ljudje – to je KAM-LES.
Skupaj z vašimi željami pa postane vsak naš izdelek poseben.
Vabimo vas, da nas obiščete in si ogledate našo celotno ponudbo v trgovini v KAMNIKU.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.